Egoista GT TOWER - Gin & Tonic Tasting Kit

Gin & Tonic gaveæske, med den danske Buckthorn Gin fra Jim & Tony, samt 6 tonic fra fever tree. Som i alt giver op til 24 forskellige og lækre Gin Tonic.
På lager
Kun 1 tilbage
SKU
26075002
499,00 kr

Bestil inden 16.00 og vi afsender samme eller nærmeste hverdag.

Fri fragt med DAO ved køb over 499 kr. Læs mere...

80% af alt vores emballage er bio eller genbrugsmaterialer.

Spørgsmål ? Ringe +45 77 77 77 10 eller skriv på salg@tebox.dk.

Glade kunder 9.7 i trustscore på trustpilot og 5 stjerner på Facebook

Pakken indholder:

Jim & Tony - Buckthorn Premium Danish Gin (500 ml.)
De to G & T nørder, Jim og Tony, har forfulgt en lang og til tider hård mission - en mission med det eneste formål at udvikle den ultimative gin til gin og tonic.
JIM & TONY udvikler deres Buckthorn Gin i samarbejde med master destilleriet Henrik Elsner på det vidunderligt traditionelle STONE GRANGE destilleri i idylliske Fredensborg, hvor både premium snaps og gin er produceret. JIM & TONY - BUCKTHORN Premium Danish Gin fremstilles udelukkende ved at destillere omhyggeligt udvalgte ingredienser - enebær, koriander, fennikel og buktorn - alt håndlavet ved hjælp af en kobberkedel på STONE GRANGE. JIM & TONY - BUCKTHORN GIN vandt to præmier i 2017 i IWSC London, der inkorporerer verdens største gin- og gin- og tonikonkonkurrence, hvor de slyngede sølv i gin og tonic-kategorien og bronze i gin-kategorien.

Fever-Tree Premium Indian Tonic Water ( 200 ml. )
Prisvindende tonic sammensat af naturlige ingredienser af højeste kvalitet. De to stiftere af Fever-Tree brugte 18 måneder på at rejse verden rundt for at finde de helt rigtige råvarer til denne tonic. Hovedingrediensen er kinin fra barken af træer, der vokser på grænsen mellem Congo og Rwanda. Træerne producerer verdens reneste kinin og giver tonicen sin sprøde bitterhed. Derudover består denne tonic af kildevand, rørsukker og 8 aromatiske botaniske olier – blandt andet fra håndpressede bitre appelsiner fra Tanzania. Tilsat perlende bobler giver det en blød og krystalklar tonic, der løfter din drink til nye højder.

Fever-tree Naturally Light Tonic Water ( 200 ml. )
Denne tonic indeholder 58 % færre kalorier end klassisk tonic, men går bestemt ikke på kompromis med smagen af den grund. Med naturlig kinin, citrusolier og botaniske ingredienser får du en tonic med en skarp og ren smag. Den er en anelse mindre sød end Premium Indian Tonic Water grundet det lavere sukker indhold.

FeverTree Mediterranean Tonic Water ( 200 ml. )
En tonic specielt udviklet til vodka-baserede drinks. Mediterranean Tonic Water indeholder halvt så meget af det bitre kinin som Premium Indian Tonic Water og er tilsat essentielle citrusolier og urter som citrontimian og rosmarin fra kysterne omkring middelhavet. Med sin lette bitterhed og krydrede noter giver denne tonic nye nuancer til din klassiske gin tonic.

FeverTree ElderflowerTonic Water ( 200 ml. )
Som alle Fever-Tree varianter, er denne også lavet af 100% naturlige ingredienser. Denne tonic er tilsat håndplukket hyldeblomster fra en lille gård i Cotswolds, England. Hyldeblomsten giver den bitre kinin og syren fra citrusfrugter blødt og elegant modspil. Elderflower Tonic Water giver den klassiske Gin Tonic et sommerligt pift og egner sig godt til gin med florale nuancer. Elderflower Tonic Water kan også drikkes, som den er over isterninger – gerne med en skive citron eller jordbær.

Fever-tree Sicilian Lemon Tonic ( 200 ml. )
Lemon Tonic er Fever-Trees svar på den klassiske bitter lemon-mixer. Den er lavet på saft og citrusolier fra de bedste sicilianske citroner tilsat botaniske olier og kinin fra Congo, der giver den klassiske bitre tonic-smag. Det giver en frisk Lemon Tonic, der gør det godt, som den er, men især sparker fra sig i følgeskab med gin.

Fever-tree Aromatic ( 200 ml. )
Den lette bitterhed fra den sydamerikanske angostura-bark er perfekt afbalanceret med søde og krydrede noter fra kardemomme, ingefær, vanilje og allehånde. Resultatet er en unik og forfriskende aromatisk smag, der rundes af med tørre og rene citrusfrugter.

Mere information
Producent Egoista
Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Egoista GT TOWER - Gin & Tonic Tasting Kit
Din bedømmelse