Egoista GT TOWER - Gin & Tonic Classic

Gin er forskellig i smag! Tonic er forskellig i smag! Det handler om at finde ”The Perfect Match” til sin GT. Vores smagepanel giver her deres bud på 2 fantastiske Gin&Tonic.  GT TOWER indeholder Gin&Tonic til 4 glas.

På lager
Kun 2 tilbage
SKU
26075001
279,00 kr

Bestil inden 16.00 og vi afsender samme eller nærmeste hverdag.

Fri fragt med DAO ved køb over 499 kr. Læs mere...

80% af alt vores emballage er bio eller genbrugsmaterialer.

Spørgsmål ? Ringe +45 77 77 77 10 eller skriv på salg@tebox.dk.

Glade kunder 9.7 i trustscore på trustpilot og 5 stjerner på Facebook

Pakken indholder:

Jim & Tony - Premium Danish Gin – 48,9% vol. 60 ml.
De to G & T nørder, Jim og Tony, har forfulgt en lang og til tider hård mission - en mission med det eneste formål at udvikle den ultimative gin til gin og tonic.
JIM & TONY udvikler deres Buckthorn Gin i samarbejde med master destilleriet Henrik Elsner på det vidunderligt traditionelle STONE GRANGE destilleri i idylliske Fredensborg, hvor både premium snaps og gin er produceret. JIM & TONY - BUCKTHORN Premium Danish Gin fremstilles udelukkende ved at destillere omhyggeligt udvalgte ingredienser - enebær, koriander, fennikel og buktorn - alt håndlavet ved hjælp af en kobberkedel på STONE GRANGE. JIM & TONY - BUCKTHORN GIN vandt to præmier i 2017 i IWSC London, der inkorporerer verdens største gin- og gin- og tonikonkonkurrence, hvor de slyngede sølv i gin og tonic-kategorien og bronze i gin-kategorien.

ELG - Premium Danish Gin – 47,2% vol.- 60 ml.
Elg Gin No. 1 er en krystalklar allround gin. Den er baseret på enebær, korianderfrø og danske gulerødder. Smagen er domineret af enebær..

Fever-Tree Premium Indian Tonic Water ( 200 ml. )
Prisvindende tonic sammensat af naturlige ingredienser af højeste kvalitet. De to stiftere af Fever-Tree brugte 18 måneder på at rejse verden rundt for at finde de helt rigtige råvarer til denne tonic. Hovedingrediensen er kinin fra barken af træer, der vokser på grænsen mellem Congo og Rwanda. Træerne producerer verdens reneste kinin og giver tonicen sin sprøde bitterhed. Derudover består denne tonic af kildevand, rørsukker og 8 aromatiske botaniske olier – blandt andet fra håndpressede bitre appelsiner fra Tanzania. Tilsat perlende bobler giver det en blød og krystalklar tonic, der løfter din drink til nye højder.

Tonic Water ( 200 ml. )
En tonic specielt udviklet til vodka-baserede drinks. Mediterranean Tonic Water indeholder halvt så meget af det bitre kinin som Premium Indian Tonic Water og er tilsat essentielle citrusolier og urter som citrontimian og rosmarin fra kysterne omkring middelhavet. Med sin lette bitterhed og krydrede noter giver denne tonic nye nuancer til din klassiske gin tonic.Elg 

Mere information
Producent Egoista
Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Egoista GT TOWER - Gin & Tonic Classic
Din bedømmelse