David Rio Power Chai 18 Gr.

Bedst før: 15/06-2023 ( Men ofte god efter )

David Rio Chai Power er en stærkeste chai latte te fra David Rio serien. Intense smag og alligevel afbalanceret. Power te drikken bestående af sort te, indiske Chai krydder afrundet med den fine Matcha smag, sødet med rørsukker. Ingen GMO, 100% vegansk, fri for mælkeprotein, laktose, honning og glutenfri.

På lager
Kun 3 tilbage
SKU
01051027
15,00 kr

Bestil inden 14:00

og vi sender samme hverdag

Fri fragt

til pakkeshop ved køb for over 499 kr.

90% af alt vores emballage

og kassefyld er
genbrugsmaterialer

i trustscore

Opskrifter og tilberedning:
Med mælk og vand til 200 ml chai te:
Tilsæt chai pulveret i en kop eller et glas, hæld 70 ml varmt vand på og lad det trække i et minut. I løbet af denne tid opløses smagen af krydderier og te i vandet. Først da tilføjer du 130 ml varm mælk eller alternativt soja, ris eller laktosfri mælk. Rækkefølgen, først vandet og derefter mælken, er meget vigtigt, da mælkefedtet forhindrer aromaerne i at udfolde sig. Mælken kan også omrøres til skum, hvilket giver chai en cremet lækker smag. Vi anbefaler mælk med et fedtindhold på 3,5%, da fedt er en smagsbærer.

Kun med vand til 200 ml chai te:
Tilsæt chai pulveret i en kop eller et glas, hæld 200 ml varmt vand på og lad det trække i et minut. I løbet af denne tid opløses smagen af krydderier og te i vandet.

Chai milkshake til 200 ml chai Shake:
Tag 3-4 isterninger, 130 ml kold mælk og chai pulver i en blender og blend det godt sammen. Server så i et glas med tykt sugerør.

Ingredienser:
Rørsukker, maltodextrin, sort tepulver (12%), naturlige aromaer, kanel, krydderi blanding, Matcha (japansk grøn tepulver) (<1%), salt.

Næringsindhold pr brev
Energi (kJ / kcal): 280 kJ / 67 kcal
fedt (g): 0g
- heraf mættede fedtsyrer (g): 0g
kulhydrater (g): 15 gr
- heraf sukkerarter (g): 11 gr
protein (g): 0
g salt (g): 0,04 gr

Allergener:

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:David Rio Power Chai 18 Gr.
Din bedømmelse