David Rio Power Chai Espresso 398 g

David Rio Chai Power Espresso er en dejlig sort te med aromatiske krydderier, tilsat espresso fra den finest Brasilianske kaffe, som tilsammen giver en helt igennem unik og smagfuld chai, denne varianten er 100% naturlig og helt uden tilsat mælkepulver.
På lager
SKU
01051010
89,00 kr

Bestil inden 14:00

og vi sender samme hverdag

Fri fragt

til pakkeshop ved køb for over 499 kr.

90% af alt vores emballage

og kassefyld er
genbrugsmaterialer

i trustscore

David Rio’s nyeste Power Chai Espresso er inspireret af ’Dirty Chai’, hvilket er en populær drik lavet på caféer ved at tilføje et espressoshot til en kop chai, som nu er tilgængelig til nem tilberedning der hjemme.
Ligesom David Rio’s allerede eksisterende Power Chai Matcha, er Power Chai Espresso et ægte kunsthåndværk, hvori alt er naturligt, vegansk og kan tilberedes ved brug af vand, mælk eller mælkeerstatning.
Til dem der fortrækker et ekstra spark i deres kop David Rio Chai, er der tilføjet espresso lavet af den fineste Brasilianske kaffe i en sort te, med en oplivende smag af organiske krydderier, herunder ingefær, nellike, kanel, stjerne anis, kardemomme og et strejf af sort peber. Det er en perfekt balance mellem chai og kaffe.

Opskrifter og tilberedning:

Med mælk og vand til 200 ml chai te:

Tilsæt 28 g (ca. 2 spsk) af chai pulveret til et kop eller glas, hæld 70 ml varmt vand på og lad det trække i et minut. I løbet af denne tid opløses smagen af krydderier og te i vandet. Først da tilføjer du 130 ml varm mælk eller alternativt soja, ris eller laktosfri mælk. Rækkefølgen, først vandet og derefter mælken, er meget vigtigt, da mælkefedtet forhindrer aromaerne i at udfolde sig. Mælken kan også omrøres til skum, hvilket giver chai en cremet lækker smag. Vi anbefaler mælk med et fedtindhold på 3,5%, da fedt er en smagsbærer.

Kun med vand til 200 ml chai te:

Tilsæt 28 g (ca. 2 spsk) af chai pulveret til et kop eller glas, hæld 200 ml varmt vand på og lad det trække i et minut. I løbet af denne tid opløses smagen af krydderier og te i vandet.

Chai milkshake til 200 ml chai Shake:

Tag 3-4 isterninger, 130 ml kold mælk og ca 28g chai pulver i en blender og blend det godt sammen. Server så i et glas med tykt sugerør.

Ingredienser:

Rørsukker, maltodextrin, sort tepulver (11%), naturlige smagsstoffer, espresso (oprindelse: Brasilien) (3%), krydderi blanding, salt. 

Næringsindhold:

Serverings str. 2 tsk (28g)

Serveringer i dåse ca. 14

Mængde pr. servering:

Gennemsnitlig Næringsindhold pr 100 g
Energi (kJ / kcal): 1522 kJ / 364 kcal 
fedt (g): 0g 
- heraf mættede fedtsyrer (g): 0g 
kulhydrater (g): 90,9g 
- heraf sukkerarter (g): 54,5g 
protein (g): 0 
g salt (g): 0,14 g

Allergener:

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:David Rio Power Chai Espresso 398 g
Din bedømmelse