sukker/koffeinfri

David Rio Chai Flamingo Vanilla 337 g

Bedst før: 15/03-2024 ( Men ofte god efter )

David Rio Chai Flamingo Vanilla er en traditionel chai med et strejf af vanilje, som samtidig er både sukker og koffein fri der stadigvæk har en dejlig smag gennem den klassiske krydderi blanding af ingefær, kardemomme, kanel, nelliker, peber og en knivspids salt, sødet med Splenda®

Ikke på lager
SKU
01051002
89,00 kr

Bestil inden 14:00

og vi sender samme hverdag

Fri fragt

til pakkeshop ved køb for over 499 kr.

90% af alt vores emballage

og kassefyld er
genbrugsmaterialer

i trustscore

Opskrifter og tilberedning:

Med mælk og vand til 200 ml chai te:

Tilsæt 28 g (ca. 2 spsk) af chai pulveret til et kop eller glas, hæld 70 ml varmt vand på og lad det trække i et minut. I løbet af denne tid opløses smagen af krydderier og te i vandet. Først da tilføjer du 130 ml varm mælk eller alternativt soja, ris eller laktosfri mælk. Rækkefølgen, først vandet og derefter mælken, er meget vigtigt, da mælkefedtet forhindrer aromaerne i at udfolde sig. Mælken kan også omrøres til skum, hvilket giver chai en cremet lækker smag. Vi anbefaler mælk med et fedtindhold på 3,5%, da fedt er en smagsbærer.

Kun med vand til 200 ml chai te:

Tilsæt 28 g (ca. 2 spsk) af chai pulveret til et kop eller glas, hæld 200 ml varmt vand på og lad det trække i et minut. I løbet af denne tid opløses smagen af krydderier og te i vandet.

Chai milkshake til 200 ml chai Shake:

Tag 3-4 isterninger, 130 ml kold mælk og ca 28g chai pulver i en blender og blend det godt sammen. Server så i et glas med tykt sugerør.

Ingredienser:

Maltodextrin, kokosolie, koffeinfri sort te pulver (7%), mælkeprotein , emulgator: mono- og diglycerider af fedtsyrer, stabilisator: dikaliumphosphat, krydderiblanding, emulgator: sojalecithin , sucralose (Splenda), naturlige smagsstoffer, salt

Næringsindhold:

Serverings str. 2 tsk (28g)

Serveringer i dåse ca. 14

Mængde pr. servering:

Gennemsnitlig Næringsindhold pr 100 g
Energi (kJ / kcal): 1511 kJ / 361 kcal 
fedt (g): 20,56g 
- heraf mættede fedtsyrer (g): 13,89g 
Kulhydrater (g): 27,78g 
- heraf sukkerarter (g): 0g 
protein (g): 5 g 
salt (g): 0,05 g

Allergener:

Indeholder sojalcithin og mælkeprotein. 

Indeholder maltodextrin 

Diabetikere bør være varsom med at indtage maltodextrin. Kolhydratblandingen omdannes til glucose efter forbrug og fører derefter til en stigning i insulinniveauet.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:David Rio Chai Flamingo Vanilla 337 g
Din bedømmelse