Luk
Du har ingen varer i din kurv.
Søg
Filter

Slik

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Sen Cha Moroccan Mint

35g - Spændende pastil med frisk smag af sprød pebermynte og økologisk grøn te. Giver en frisk og god ånde. Fra kun 19 DKK i fragt!!!
29,00 DKK

Sen Cha Original

35g - Frisk pastil med en blanding af økologisk Matcha, Sencha grøn te og et strejf af mynte. Tilføjer en let snurren på tungen og en god ånde . En Shangri- La for grøn te elskere. Fra kun 19 DKK i fragt!!!
29,00 DKK

Sen Cha Pink Dragonfruit

35g - Vi starter med denne let søde, subtropisk kaktus frugt, tilføjer et strejf af naturlig ingefær til spice tingene op, og ender med en enestående lækker mynte, det giver en let sød og spicy pastil, der er virkelig legendarisk. Fra kun 19 DKK i fragt!!!
29,00 DKK

Sen Cha Tropical Mango

35g - Sød og frisk pastil med grøn te og saftig mango. En frugt som er et gammelt symbol på perfektion og spirituel overflod, agtet af rajahs, guruer og yogier verden over. Fra kun 19 DKK i fragt!!!
29,00 DKK

Sen Cha Yuzu Ginger

35g - Frisk pastil med grøn te og tangy yuzu frugt, der siges at varme kroppen og afslappe sindet. Denne blomstret citrusfrugt blander sig med forjættende ingefær til en mynte oplevelse ulig nogen anden. Fra kun 19 DKK i fragt!!!
29,00 DKK