Luk
Du har ingen varer i din kurv.
Søg
Filter

Mokk

Mokk er vores eget kaffe brand, med fokus på de lidt mere specielle og anderledes kaffer. Vi finder vores kaffer i Danmark og hele verden, lige fra de helt små mikroresterier til de lidt større producenter. 

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Mokk Choko Mint

En god fyldig Honduras kaffe med et dejligt smags mix af chokolade og mint. De hele bønner er med til at holde på den fyldig kaffe smag som frigives når de males, og sammen med de aromatisk olier giver en ekstra lækker og frisk kop kaffe.
49,00 DKK

Mokk Choko Orange

En god fyldig Honduras kaffe med et dejligt smags mix af chokolade og appelsin. De hele bønner er med til at holde på den fyldig kaffe smag som frigives når de males, og sammen med de aromatisk olier giver en ekstra lækker og frisk kop kaffe.
49,00 DKK

Mokk Creme

Blød og cremet smag af fløde som i samspil med Honduras kaffen giver en unik smagsoplevelse. De hele bønner er med til at holde på den fyldig kaffe smag som frigives når de males, og sammen med de aromatisk olier giver en ekstra lækker og frisk kop kaffe.
49,00 DKK

Mokk Hasselnød

Nyd den dejlige smag af hasselnød sammen med den fyldige Honduras kaffe, som sammen giver en helt særlig og blød kop kaffe. De hele bønner er med til at holde på den fyldig kaffe smag som frigives når de males, og sammen med de aromatisk olier giver en ekstra lækker og frisk kop kaffe.
49,00 DKK

Mokk Irish Cream

En god fyldig Honduras kaffe med en blød og cremet smag af Irish Cream likør. De hele bønner er med til at holde på den fyldig kaffe smag som frigives når de males, og sammen med de aromatisk olier giver en ekstra lækker og frisk kop kaffe.
49,00 DKK

Mokk Jul

UDSOLGT!!!
55,00 DKK