Luk
Du har ingen varer i din kurv.
Søg
Filter

Om Tebox

Hey! tak fordi du kiggede ind for at høre lidt mere om Tebox!

 

Mere kvalitet! og spændende produkter!

TEBOX er Danmarks nye online tehus, med et anderledes og spændende udvalg i te, kaffe og delikatesser. Vi forsøger hele tiden at finde og udvide vores sortiment, med nye og innovative produkter. Både i vores eget mærke og spændende brands fra hele verden.

Og er du mere til det traditionelle men stadigvæk lækre te, så tilbyder vi også det i vores egen Tebox serie af løs te som også appelere til dem som ønsker at prøve nye smagsoplevelse.

Vores mission er at gøre det til en oplevelse at handle hos os. Derfor er Tebox fyldt med innovation, glæde og vigtigst af alt god service. 

Og hvem gemmer sig så bag Tebox?

Tebox er drevet i fælleskab af de to unge herre, Dennis Witttrock Spendrup og Allan Thomas de Wett Hagensen, som med hver deres kompetancer og passion for området, kæmper en kamp for at gøre det danske temarked mere Spændende. 

Vi prøver at gøre alt så gennemsigtigt som muligt da det betyder meget for os at folk kan handle trygt hos os, så alt er drevet flat og ingen tunge veje for at snakke med den rigtige. Og vi har mange forskellige kasketter på så der er ingen høvding!

Har du/i et spørgsmål som i ønsker svar på så kan i altid skrive til os! Vi svare :)

Allan Thomas de Wett Hagensen

Webshopmanager/Indkøber

allan@tebox.dk

Dennis Wittrock Spendrup 

Lagerchef/Produktion

dennis@tebox.dk