BWT Aqualizer filterkande 2,6l Hvid

QUAlizer introducerer en ny og innovativ teknologi, der fortæller dig, hvornår du skal udskifte filtret. Med det elektroniske lys i bunden af kanden ved du præcis hvornår det er tid til filterskift: Pink = Der er stadig filterkapacitet, Blå = Filter skal udskiftes.

 

På lager
Kun 1 tilbage
SKU
21016003
349,00 kr

Bestil inden 14:00

og vi sender samme hverdag

Fri fragt

til pakkeshop ved køb for over 499 kr.

90% af alt vores emballage

og kassefyld er
genbrugsmaterialer

i trustscore

Bottle Free Zone - Den bæredygtige, lokale løsning!

Mineralvand i plastikflasker skal ofte krydse ekstremt lange afstande for at nå frem til dig. Der er et meget bedre alternativ: dit helt eget lokale mineralvand. Med AQUAlizer kan du selv forvandle dit postevand til mineralvand og derved reducere unødvendige transportruter. Dette hjælper på CO2-emissioner og hjælper i kampen mod klimaændringer. Altså, reducerer du med magnesiummineraliseret vand fra BWT, forbruget af engangsflasker, der som plastaffald forårsager store miljøproblemer, især i verdenshavene. 

 

Filterkanden indeholder to udskiftelige filtre, som fjerner kalk samt stoffer som bly, klor og kobber fra vandet, samtidig med at de tilfører mineralet magnesium til vandet. Kanden kan rumme 2,6 liter vand og dobbeltfiltret kan rense op til 120 liter vand før udskiftning af filter. Det nye design og den nye teknologi gør det nemt og lækkert at lave bl.a. kaffe og te derhjemme fri for kalk, klor og tungmetaller. Samtidig tilføres magnesium, som fremhæver naturlig aroma og smag. 

 

Vandkapacitet: 1,4 l

Volumen/samlet kapacitet:
 2,6 l

Indikator for filterskift: 
Baselight (elektronisk timer - tæller tid og liter)

Leveringsomfang:
 1 AQUAlizer filterkande, 2 udskiftelige filtre til mineralvand 

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:BWT Aqualizer filterkande 2,6l Hvid
Din bedømmelse